Листата на “БСП за България“ за 31-ви ямболски многомандатен избирателен

...
 Листата на “БСП за България“ за 31-ви ямболски многомандатен избирателен
Коментари Харесай

Вигенин: Земеделието е приоритет за БСП, ние гарантираме, че българската земя ще изхранва народа

 Open photo

 

Листата на “БСП за България “ за 31-ви ямболски многомандатен изборен регион бе показана пред многочислени гласоподаватели в читалището в Стралджа. Бяха посочени целите, ориентирани към възстановяване на живота в страната с убеденост, че Българска социалистическа партия ще продължи да бъде факторът в политическото пространство, който ще обезпечи заслужен живот на българските жители и ще продължи да ратува за обществена и сигурна страна. Хората споделяха за проблеми и очаквания, а претендентите са ангажираха да продължат със обществената политика и грижата за хората.

„ Трябва да има устойчиво ръководство, което да се заеме с проблемите на страната “, беше безапелационен лидерът на листата Кристиан Вигенин. По думите му „ с изключение на краткосрочните задания за първите 100 дни, за които имаме явен проект, а те са свързани с гарантирането на това, че хората няма да стоят на студено и мрачно и ще посрещнат умерено зимата, би трябвало да мислим и за другите по-дългосрочни ограничения. “

Той обърна изключително внимание на земеделието. „ Ние би трябвало да подсигуряваме, че българската земя ще изхранва българския народ. Това значи да подкрепим в още по-голяма степен производителите на плодове, зеленчуци, мляко и месо. Да помогнем на младежите да стартират собствен бизнес в земеделието и отглеждането на животни, да подсигуряваме поддръжка за дребни и междинни ферми. Най-важното е да възстановим действителното напояваме, магистралните водопроводи и напоителните системи, които са основата за положително земеделие. Да има гаранционен фонд, който да покрива вредите при бедствия, с цел да са спокойни и сигурни земеделските производители, че ще бъдат обезщетени съответно “.

Вигенин загатна и ред други ограничения, които да създадат земеделието и отглеждането на животни същински печеливш бранш, който да подсигурява, че българската продукция ще бъде на българската софра.

„ Смятам, че хората се умориха от опити и ще заложат на тези, които демонстрираха резистентност, непоклатимост, основават сигурност, работят за обществена и сигурна страна, а това е Българска социалистическа партия за България с номер 28 в бюлетината “, безапелационен беше Кристиан Вигенин.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР